BG-Aftersales & Technicians

Следпродажбени услуги и техници

Нашите екипи за следпродажбено обслужване играят ключова роля в ежедневните ни операции, предоставяйки пълна гама от услуги, включително поддръжка, ремонт, както и каросерия и части. Ще можете да работите с някои от най-престижните и обичани марки в света във впечатляващи съвременни среди, използвайки най-съвременните технически инструменти. 

Нашите екипи за следпродажбено обслужване предлагат обслужване, сервиз и части чрез нашата многоканална търговска мрежа и дистрибуция на части от различни марки. Тези екипи се състоят от много различни позиции, вариращи от стажанти до контрольори в сервиз и мениджъри по следпродажбено обслужване. Нашите екипи за следпродажбено обслужване получават специално обучение за водещи в индустрията производители, за да им помогне да напреднат в кариерата си.

Ние търсим хора, които искат да използват уменията си за постигане на прости, но постижими цели и могат да комбинират това с изключителни умения за обслужване на клиенти, за да предоставят на нашите клиенти възможно най-доброто следпродажбено обслужване.

Подходящи работни места

Резултати от търсене за "". Страница 1 от 1, Резултати 1 до 3 от 3
Позиция Местоположение Отдел Дата Sort descending
Cleaning Vehicles Assistant
Cleaning Vehicles Assistant Sofia, Bulgaria
Sofia, Bulgaria Следпродажбени услуги и техници 11.06.2024
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 30.05.2024
Diagnostic Mechanic - Toyota
Diagnostic Mechanic - Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 30.05.2024