Цифрови и технологии

Нашият дигитален екип в Inchcape е отговорен за предоставянето на данни от световна класа, цифрови технологии, киберуслуги и решения, за да зарадва нашите бранд партньори и клиенти.

Нашият дигитален екип е централен за нашата стратегия и дългосрочния успех на нашия бизнес. Ние инвестираме, за да създадем водещи в индустрията технически екипи с правилните способности, за да помогнем на нашия бизнес да расте.

Данни, анализи, бизнес разузнаване и автоматизация

Данните са в основата на нашата бизнес стратегия и нашите екипи за данни, анализи, бизнес разузнаване и автоматизация задвижват нашите глобални дейности за бизнес разузнаване.  Нашите специалисти по данни и инженери използват авангардна технология за анализ, за да предоставят приложими данни, информация и разузнаване на нашите колеги вътрешно и на нашите външни партньори.

Мрежа, сигурност и инфраструктура

Нашият мултидисциплинарен екип Мрежа, облак и инфраструктура разработва глобален център за разпространение на технологии, където ще разработваме проекти от консолидация на центрове за данни и миграция към облака до системи и услуги за наблюдение и управление на мрежата.

Платформа за цифрово изживяване (DXP)

Тъй като все повече от нашите клиенти завършват част или понякога целия си пазарен път онлайн, адаптивното решение от световна класа е все по-важно както за тях, така и за нашите бранд партньори.  Нашият DXP екип е в основата на предоставянето на нашите клиенти на безпроблемно и приятно изживяване през целия им път на покупка, както и при следпродажбеното обслужване.  Нашият екип на платформата DXP работи в тясно сътрудничество с някои от лидерите в индустрията в управлението на клиентския опит и взаимоотношенията.

Сигурност

Нашият екип по сигурността играе жизненоважна роля в подобряването на нашата киберсигурност, включително предотвратяване, откриване, анализиране и реагиране на инциденти в киберсигурността.  Това е екип с бързи темпове, който помага да се намали въздействието на инцидентите, свързани със сигурността, и гарантира, че критичните бизнес операции продължават безпрепятствено. 

Подходящи работни места

Резултати от търсене за "". Страница 1 от 1, Резултати 1 до 2 от 2
Позиция Местоположение Отдел Дата Sort descending
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 02.04.2024
Procurement Manager
Procurement Manager United Kingdom
United Kingdom Support Functions 25.03.2024