BG-Sales & Customer Support

Продажби и обслужване на клиенти

Нашите екипи по продажбите и обслужването на клиенти са в основата на успеха на нашия бизнес, тъй като те са първите хора, с които нашите клиенти се срещат, когато решат да правят бизнес с нас.

Ако имате страст към обслужването на клиенти, нашите търговски центрове могат да предложат множество възможности; от топло посрещане на рецепцията до гарантиране, че клиентът ще отпътува с новата си мечтана кола. 

Ние превеждаме клиента през пътуването от първоначалното му запитване до завършването му и нашето предложение продължава с фантастичното следпродажбено изживяване, което предлагаме. Независимо дали общувате с нашите клиенти лице в лице, онлайн или по телефона, Вие ще бъдете упълномощени да предоставяте невероятно клиентско изживяване всеки път.

Опитът в областта на автомобилите не е от съществено значение, тъй като ние търсим хора, които искат да осигурят незабравимо изживяване на нашите клиенти, когато купуват от нас.  За да Ви подкрепим в това, ние ще Ви предоставим всички необходими знания и обучение, за да постигнете успех.

Подходящи работни места

Резултати от търсене за "". Страница 1 от 1, Резултати 1 до 2 от 2
Позиция Местоположение Отдел Дата Sort descending
Diagnostic Mechanic Toyota
Diagnostic Mechanic Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 28.06.2024
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 28.06.2024