Студенти, завършващи и стажанти

В Inchcape предлагаме набор от програми с широка гама от възможности и опит, за да Ви помогнат в началото на Вашата кариера.  Нашите възможности за ранна кариера обхващат стажанти, студенти и висшисти в разнообразна гама от позиции и пазари по целия свят.

Независимо дали завършвате училище, университет или започвате нова кариера, ние разполагаме с богатство от възможности и опит, за да Ви подкрепим в началото на Вашата кариера. Ние сме на разположение, за да Ви помогнем да изградите набор от умения и мислене за растеж, за да отключите и постигнете пълния си потенциал.

Стажове

Стажът е чудесен начин да печелите, докато учите, тъй като ни позволява да Ви предложим алтернатива на колежа. Ще придобиете безценен опит в избраната от Вас област, докато работите за придобиване на призната квалификация.

Незавършили студенти

Нашите възможности за стаж са създадени, за да Ви предизвикат и подкрепят, давайки Ви експозицията и насоките, от които се нуждаете, за да придвижите кариерата си напред.  Ще Ви помогнем да изградите умения и да усетите какво е да работите за глобална компания. Стажът е перфектна възможност за талантливи хора, които са готови да приемат и изпитат разнообразния, непрекъснато развиващ се работен свят   

По време на Вашия стаж ще имате реално задание или проект. Този проект не само ще бъде възнаграждаващ, но и ще Ви позволи да изградите мрежи с колеги от бизнеса и ще ни помогне да постигнем успех.  

Разбираме, че работният свят може да бъде нова среда за Вас, поради което ще имате ментор. Той/тя ще предложи насоки за Вашата работа, ще даде обратна връзка за Вашите ключови резултати и ще Ви подкрепи по време на Вашето пътуване с нас, гарантирайки, че ние Ви позволяваме наистина да управлявате кариерата си в посоката, в която искате да поемете. 

Завършили студенти

Като завършил студент Вие ще направите повече от това просто да следвате нашия пример – ще се научите да играете важна роля при вземането на решения и ще дадете вдъхновение на другите.  С нашата подкрепа и обучение ще Ви дадем възможност и право да допринесете за работата, която ще оформи нашата компания както утре, така и днес, както за нашите клиенти, така и за колегите.

В нашите програми за студенти ще бъдете насърчавани да покажете пълния си потенциал. Ние ще Ви дадем възможност да работите върху редица позиции, докато нашите опитни колеги Ви напътстват.  Ние ще работим в партньорство, за да разработим план и съдържание, които са подходящи за Вас.  Ще Ви включим в ключови проекти и ще Ви изложим на различни позиции, които ще Ви позволят да направите информиран избор за бъдещата си кариера.  Ние ще бъдем до Вас във всеки момент, като Ви помагаме да подобрите уменията, които вече имате, докато учите и придобивате нови способности по пътя. Когато завършите програмата си, трябва да сте добре подготвени, за да направите следващата голяма крачка в кариерата си в Inchcape и да се отличите в позиция, която отговаря на Вашите стремежи.

Подходящи работни места

Резултати от търсене за "". Страница 1 от 1, Резултати 1 до 4 от 4
Позиция Местоположение Отдел Дата Sort descending
Cluster Category Lead
Cluster Category Lead Uruca, Costa Rica
Uruca, Costa Rica Puestos de apoyo 27.03.2024
Procurement Manager
Procurement Manager United Kingdom
United Kingdom Support Functions 25.03.2024
ASSISTANT PRODUCT MANAGER, AFS
ASSISTANT PRODUCT MANAGER, AFS Chalandri, Greece
Chalandri, Greece Support Functions 05.03.2024
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 04.03.2024