Търговия и услуги

Като автомобилна компания Inchcape предлага широка гама от възможности за онези, които искат да започнат или развият кариерата си в сектора на търговията и услугите, като същевременно работят с някои от най-престижните и уважавани марки по целия свят.

В нашите позиции в областта на търговията и услугите Вие ще отговаряте за предоставянето на ключова подкрепа в рамките на операциите ни по веригата за доставки чрез преобразуване на автопаркове, обновяване и поддръжка на автопаркове, логистика на превозни средства, складиране и дистрибуция на части и услуги за управление на инвентара на емблематични марки.

Примерите за наличните позиции включват техници преди доставката, оператори на мотокари, процесори на превозни средства, монтьори на аксесоари, автоелектрици, търговски асистенти, монтажни техници, инспектор на превозни средства и други!

Ние търсим хора, които комбинират своя уникален набор от умения и опит с нашия ангажимент към дисциплинирани процеси, осигуряване на качество и удовлетворението на нашите клиенти.

Подходящи работни места

Резултати от търсене за "". Страница 1 от 1, Резултати 1 до 2 от 2
Позиция Местоположение Отдел Дата Sort descending
Enduser support specialist Riga, Latvia Digital & Technology 28.09.2023
Technicien Diagnostique (hors-catégorie) Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 12.09.2023