Studenți, Absolvenți & Stagiari

La Inchcape, vă oferim o serie de programe care oferă o gamă largă de oportunități și experiență pentru a vă sprijini la începutul carierei dumneavoastră.  Oportunitățile noastre de Început de Carieră cuprind Ucenici, Studenți și Absolvenți într-o gamă variată de roluri și piețe din întreaga lume.

Indiferent dacă ați terminat școala, facultatea sau începeți o nouă carieră, vă oferim o serie de oportunități și experiență, pentru a vă sprijini la începutul carierei dumneavoastră. Suntem aici să vă ajutăm să construiți setul de competențe și mentalitatea de creștere pentru a vă debloca și atinge potențialul maxim.

Ucenicie

O Ucenicie este o modalitate excelentă de a câștiga în timp ce învățați, deoarece ne permite să vă oferim o opțiune alternativă la facultate. Veți câștiga o experiență neprețuită în domeniul ales de dv, în timp ce munciți pentru o calificare recunoscută.

Studenți

Oportunitățile noastre de Stagiatură sunt concepute atât pentru a vă provoca, cât și pentru a vă sprijini, oferindu-vă expunerea și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă impulsiona cariera.  Vă vom ajuta să vă dezvoltați competențele și să vă faceți o idee despre cum este să lucrați pentru o companie globală. Stagiatura este o oportunitate perfectă pentru persoane talentate care sunt gata să îmbrățișeze și să experimenteze lumea muncii diversă, în permanentă evoluție.   

În timpul stagiaturii dv., veți deține o lucrare sau proiect reale. Acest proiect nu numai că va fi satisfăcător, dar vă va permite, de asemenea, să construiți rețele cu colegii din întreaga noastră afacere și să ne ajutați să obținem succesul.  

Suntem conștienți de faptul că lumea muncii poate fi un mediu nou pentru tine, motiv pentru care vei fi asociat cu un mentor. Acesta vă va oferi îndrumare în ceea ce privește munca dv., vă va oferi feedback cu privire la rezultatele cheie și vă va sprijini pe tot parcursul colaborării cu noi, asigurându-se că vă permitem să vă conduceți cariera în direcția pe care doriți să o urmați. 

Absolvenți

În calitate de absolvent, veți face mai mult decât să ne urmați exemplul - veți învăța să jucați un rol important în procesul de luare a deciziilor și veți fi o sursă de inspirație pentru ceilalți.  Cu sprijinul și instructajul nostru, vă vom permite și vă vom împuternici să contribuiți la o activitate care va modela compania noastră de mâine și de azi, atât pentru clienții noștri, cât și pentru colegi.

În cadrul programelor noastre pentru absolvenți, veți fi încurajați să vă atingeți potențialul maxim. Vă vom oferi oportunitatea să lucrați într-o gamă de plasamente, iar colegii noștri experimentați vă vor ghida.  Vom lucra în parteneriat să dezvoltăm un plan și un conținut care să fie chiar pentru dv.  Vă vom include în proiectele cheie și vă vom expune într-o varietate de roluri, care vă vor permite să faceți alegeri informate despre viitoarea dv. carieră.  Vă vom fi alături la fiecare pas, ajutându-vă să vă îmbunătățiți abilitățile pe care le aveți deja, în timp ce învățați și dobândiți noi capacități pe parcurs. La finalul programului, ar trebui să fiți bine echipat pentru a face următorul mare pas înainte în cariera dumneavoastră la Inchcape și pentru a excela într-un rol care să corespundă aspirațiilor dumneavoastră.

Locuri de Muncă relevante

Vizualizați posturile din această categorie