FI-Digital & Technology

Digitaali & Teknologia

Inchcape Digital -tiimimme vastaa maailmanluokan datan, digitaalisen teknologian, kyberpalveluiden ja ratkaisujen toimittamisesta brändikumppaneillemme ja asiakkaillemme.

Digitaalinen tiimimme on keskeinen osa strategiaamme sekä liiketoimintamme pitkän aikavälin menestystä. Investoimme alan johtavia teknisten tiimien luomiseen, joilla on oikeat valmiudet liiketoiminnan kasvattamisen varmistamiseen.

Data, Analytiikka, Bisnesvaisto & Automatisointi

Data on liiketoimintastrategiamme ytimessä ja Data-, Analytiikka-, Business Intelligence- ja Automatisointi -tiimimme tukee globaaleja business intelligence -toimintojamme.  Datatieteilijämme ja insinöörimme käyttävät huippuluokan analytiikkateknologiaa datan, tulosten ja tiedon tarjoamiseen eri kumppaneillemme.

Verkosto, turvallisuus ja infrastruktuuri

Monitieteinen verkko-, pilvi- ja infrastruktuuritiimimme ovat kehittämässä globaalia teknologian jakelukeskusta, joka yhdistää datakeskuksia ja vahvistaa pilven pääomaista käyttöä valvonta- ja verkonhallintajärjestelmissä ja -palveluissa projektien kehittämiseksi.

Digital eXperience Platform (DXP)

Räätälöidyistä ja maailmanluokan ratkaisuistamme on tulossa yhä tärkeämpi osa verkko-ostoskokemusta asiakkaidemme ja brändikumppaneidemme heidän suorittaessa yhä suuremman osan ostoksista netissä.  DXP-tiimimme on keskeisessä asemassa saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen tarjoamiseksi koko ostoprosessin ajan, sekä sen jälkeen.  DXP-tiimimme tekeekin yhteistyötä joidenkin alan edelläkävijöiden kanssa asiakaskokemuksen ja suhteiden hallinan parantamiseksi.

Turvallisuus

Turvallisuustiimillämme on tärkeä osa kyberturvallisuudessa. He ehkäisevät, havaitsevat, analysoivat ja ryhtyvät toimenpiteisiin tällaisten riskien noustessa pintaan.  Tämä toimintavalmis tiimi auttaa turvallisuusriskien lievittämisessä ja varmistaa, että kriittiset yritystoiminnat jatkavat toimintaansa ongelmitta. 

Olennaiset tehtävät

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 3 / 3
Ammattinimike Sijainti Osasto Päivämäärä Sort descending
Indirect Procurement Manager United Kingdom Support Functions 3.5.2024
Diagnostic Mechanic - Toyota
Diagnostic Mechanic - Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 1.5.2024
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 1.5.2024