FI-Supply Chain

Toimitusketju

Inchcape-yrityksenä, AutoNexus on johtava autoteollisuuden end-to-end jälleenmyyjä ja toimitusketjuratkaisujen toimittaja. Integroitujen, monikanavaisten autoteollisuuden ratkaisujen markkinajohtajana AutoNexus tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä palveluita, jotka toimitetaan laatu, asiantuntemus ja erinomainen asiakaspalvelu mielessä.  

AutoNexus kehittää jatkuvasti uusia tekniikoita ja teknologioita viedäkseen asiakkaitaan eteenpäin. Tämä tarkoittaa jatkuvaa tutkimustyötä, innovointia ja tulevaisuuteen katsomista löytääksemme paremman tien eteenpäin. Haluamme varmistaa tilausvalmiiden, autonomisten ja sähköajoneuvojen ominaisuuksien rakentamisen. AutoNexus pyrkii vauhdittamaan tulevaisuutta ollakseen haluttu toteutuskumppani. AutoNexus, jolla on toimipisteitä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, on yritysten ja brändikumppaneiden ensiluokkainen toimitusketjukumppani. Toimitusketjutarjontamme kattaa kaluston muunnokset, kunnostukset ja huollon sekä ajoneuvologistiikan, varaosien varastoinnin, lisävarusteiden asentamisen, jälkimarkkinatuotteet, toimitusta edeltävät tarkastukset sekä jakelu- ja varastonhallintapalvelut useille johtaville automerkeille.

Etsimme henkilöitä, jotka jakavat intohimomme saumattomien, reagoivien ja innovatiivisisten ratkaisujen toimittamiseen toimitusketjumme toimintojen ja brändikumppanimme vaatimusten tueksi.

Olennaiset tehtävät

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 3 / 3
Ammattinimike Sijainti Osasto Päivämäärä Sort descending
Indirect Procurement Manager United Kingdom Support Functions 3.5.2024
Diagnostic Mechanic - Toyota
Diagnostic Mechanic - Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 1.5.2024
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 1.5.2024