Toimitusketju

Inchcape-yrityksenä, AutoNexus on johtava autoteollisuuden end-to-end jälleenmyyjä ja toimitusketjuratkaisujen toimittaja. Integroitujen, monikanavaisten autoteollisuuden ratkaisujen markkinajohtajana AutoNexus tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä palveluita, jotka toimitetaan laatu, asiantuntemus ja erinomainen asiakaspalvelu mielessä.  

AutoNexus kehittää jatkuvasti uusia tekniikoita ja teknologioita viedäkseen asiakkaitaan eteenpäin. Tämä tarkoittaa jatkuvaa tutkimustyötä, innovointia ja tulevaisuuteen katsomista löytääksemme paremman tien eteenpäin. Haluamme varmistaa tilausvalmiiden, autonomisten ja sähköajoneuvojen ominaisuuksien rakentamisen. AutoNexus pyrkii vauhdittamaan tulevaisuutta ollakseen haluttu toteutuskumppani. AutoNexus, jolla on toimipisteitä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, on yritysten ja brändikumppaneiden ensiluokkainen toimitusketjukumppani. Toimitusketjutarjontamme kattaa kaluston muunnokset, kunnostukset ja huollon sekä ajoneuvologistiikan, varaosien varastoinnin, lisävarusteiden asentamisen, jälkimarkkinatuotteet, toimitusta edeltävät tarkastukset sekä jakelu- ja varastonhallintapalvelut useille johtaville automerkeille.

Etsimme henkilöitä, jotka jakavat intohimomme saumattomien, reagoivien ja innovatiivisisten ratkaisujen toimittamiseen toimitusketjumme toimintojen ja brändikumppanimme vaatimusten tueksi.

Olennaiset tehtävät

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 2 / 2
Ammattinimike Sijainti
Technicien Diagnostique (hors-catégorie) Zaventem, Belgium
IT Specialist
IT Specialist Peetri, Estonia
Peetri, Estonia