FI-Students, Graduates & Trainees

Opiskelijat, Valmistuneet & Harjoittelijat

Tarjoamme erilaisia ohjelmia, jotka auttavat sinua urasi alussa, sekä uramahdollisuuksien ja kokemuksen keräämisessä.  Varhaiset uramahdollisuutemme auttavat oppisopimusopiskelijoita, jatko-opiskelijoita ja vasta valmistuneita löytämään heille sopivat tehtävät eri markkinoilla ympäri maailmaa.

Mikä tahansa taustasi onkaan, tarjoamme laajan valikoiman erilaisia työmahdollisuuksia ja kokemuksia, jotka auttavat sinua urasi alussa. Autamme sinua rakentamaan kokemuspankkiasi ja kehittämään uramahdollisuuksiasi, jotta voit saavuttaa täyden potentiaalisi.

Työharjoittelu

Työharjoittelu on upea tapa ansaita palkkaa oppimisen lomassa. Sen avulla voimme tarjota sinulle vaihtoehdon yliopistolle. Saat korvaamattoman kokemuksen valitsemaltasi alalta samalla kun työskentelet kohti tunnustettua pätevyyttä.

Ylioppilaat

Internship-mahdollisuutemme on suunniteltu sekä haastamaan että tukemaan sinua, antaen sinulle näkyvyyttä ja ohjausta, jota tarvitset etenemään urallasi.  Autamme sinua uusien taitojen oppimisessa ja mahdollistamme sen, että saat kokemusta globaalissa yrityksessä työskentelystä. Internship on täydellinen mahdollisuus niille henkilöille, jotka ovat valmiita omaksumaan ja kokemaan monipuolisen, jatkuvasti kehittyvän työmaailman.   

Internshipin aikana olet vastuussa tosielämän työprosessista tai projektista. Projeti ei ole vain palkitseva, vaan se auttaa kollegaverkostosi kasvattamisessa ja varmistaa menestymisesi.  

Ymmärrämme, että työmaailma voi olla sinulle uusi ympäristö. Annammekin sinulle mentorin uuden ympäristön navigoinnin helpottamiseksi. Mentori antaa tukea, ohjeita ja palautetta urasi alussa, jotta saavutat asettamasi tavoitteet työssäsi sekä edistät uraasi kohti haluamaasi menestystä. 

Valmistuneet

Valmistuneena teet enemmän kuin vain seuraat esimerkkiämme – tulet olemaan tärkeässä roolissa päätöksenteossa ja annat inspiraatiota muille.  Tukemme ja koulutuksemme avulla annamme sinulle mahdollisuuksia osallistua asiakkaisiimme ja kollegoihimme vaikuttavaan päätöksentekoon, joka vaikuttaa yritykseemme tänään ja tulevaisuudessa.

Graduate-ohjelmamme rohkaisee sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi. Annamme sinulle mahdollisuuksia työskennellä useissa eri rooleissa kollegoidesi tukiessa uraasi.  Teemme yhteistyötä kehittääksemme juuri sinulle sopivan urasuunnitelman.  Pääset mukaan avainprojekteihin ja tarjoamme sinulle erilaisia rooleja, joiden avulla voit tehdä tietoisia valintoja tulevasta urastasi.  Olemme tukenasi joka askeleella ja autamme sinua parantamaan jo olemassa olevia taitojasi samalla kun opit uusia kykyjä. Ohjelman lopussa sinulla tulisi olla erinomainen tietotaito seuraavan askeleen ottamiseen urallasi ja loistaa roolissa, joka vastaa toiveitasi.

Olennaiset tehtävät

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 3 / 3
Ammattinimike Sijainti Osasto Päivämäärä Sort descending
Indirect Procurement Manager United Kingdom Support Functions 3.5.2024
Diagnostic Mechanic - Toyota
Diagnostic Mechanic - Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 1.5.2024
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 1.5.2024