Post-vânzări & Tehnicieni

Echipele noastre post-vânzare joacă un rol cheie în operațiunile noastre zilnice, oferind o gamă completă de servicii, inclusiv întreținere, reparații, precum și tinichigerie și piese de schimb. Veți avea ocazia să lucrați cu unele dintre cele mai prestigioase și admirate mărci din lume, în medii impresionante și de ultimă generație, folosind cele mai moderne instrumente tehnice. 

Echipele noastre post-vânzare oferă servicii de service, caroserie și piese de schimb prin intermediul rețelei noastre de vânzare cu amănuntul Omni-channel și distribuție de piese multi-marcă. Aceste echipe cuprind multe roluri diferite, de la ucenici la controlori de atelier și manageri post-vânzare. Echipele noastre de post-vânzare beneficiază de cursurile de formare specifice ale producătorilor de top din industrie, pentru a le ajuta să progreseze în carieră.

Căutăm persoane care sunt pasionate de utilizarea abilităților lor pentru a atinge obiective ambițioase, dar realizabile, și care pot combina acest lucru cu abilități excepționale de servire a clienților pentru a le oferi clienților noștri cel mai bun serviciu post-vânzare posibil.

Locuri de Muncă relevante

Rezultatele căutării pentru "". Pagina 1 din 1, rezultate de la 1 la 2 din 2
Titlu Locație Departament Dată Sort descending
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 2 apr. 2024
Procurement Manager
Procurement Manager United Kingdom
United Kingdom Support Functions 25 mar. 2024