Lanț de Aprovizionare

Ca societate Inchcape, AutoNexus este furnizorul auto principal de soluții complete și lanț de aprovizionare. În calitate de lider de piaț în soluții integrate, omni canal complete, AutoNexus oferă servicii personalizate, adaptate pentru a satisface nevoile clienților săi, furnizate cu un accent neclintit pe calitate, expertiză și servicii excepționale pentru clienți..  

AutoNexus dezvoltă constant noi tehnici și tehnologii pentru a-și duce clienții mai departe. Acest lucru înseamnă că trebuie să căutăm în mod constant, să inovăm și să mergem mai departe pentru a găsi o modalitate mai bună de a merge mai departe; să construim o activitate care să fie pregătită pentru abonamente, vehicule autonome și electrice. Pentru că, pentru a fi partenerul preferat în materie de îndeplinire, AutoNexus trebuie să accelereze viitorul. Cu sedii în Australia și Noua Zeelandă, AutoNexus este partenerul de primă clasă în domeniul îndeplinirii și al lanțului de aprovizionare ales de întreprinderi și parteneri de marcă. Oferta noastră pentru lanțul de aprovizionare cuprinde conversia, recondiționarea și întreținerea flotelor, pe lângă logistica vehiculelor, depozitarea pieselor, montarea accesoriilor, produse aftermarket, inspecții înainte de livrare și servicii de distribuție și de gestionare a stocurilor pentru mai multe mărci auto importante.

Căutăm persoane care împărtășesc pasiunea noastră de a oferi soluții inovatoare, receptive și fără întreruperi, în sprijinul operațiunilor lanțului nostru de aprovizionare și al cerințelor partenerilor de marcă.

Locuri de Muncă relevante

Vizualizați posturile din această categorie