Vânzări & Suport Clienți

Echipele noastre de vânzări și servicii clienți sunt esențiale pentru succesul afacerii noastre, întrucât sunt primele pe care clienții noștri le întâlnesc atunci când aleg să facă afaceri cu noi.

Dacă aveți o pasiune pentru serviciile pentru clienți, centrele noastre de vânzări cu amănuntul vă pot oferi o multitudine de oportunități: de la o primire călduroasă la recepție până la a vă asigura că, clienții pleacă la volanul noii lor mașini de vis. 

Îl însoțim pe client pe parcursul întregului proces, de la solicitarea inițială până la finalizarea achiziției, iar oferta noastră continuă cu experiența fantastică pe care o oferim în domeniul post-vânzare. Indiferent dacă comunicați cu clienții noștri față în față, online sau la telefon, veți fi împuternicit să oferiți de fiecare dată o experiență extraordinară clienților.

Experiența în domeniul auto nu este esențială, deoarece căutăm persoane care doresc să ofere o experiență de neuitat clienților noștri atunci când cumpără de la noi.  Pentru a vă sprijini în acest sens, vă vom oferi toate cunoștințele și instructajul de care aveți nevoie să deveniți un succes.

Locuri de Muncă relevante

Rezultatele căutării pentru "". Pagina 1 din 1, rezultate de la 1 la 3 din 3
Titlu Locație Departament Dată Sort descending
Apprentice Technician
Apprentice Technician Dire Dawa, Ethiopia
Dire Dawa, Ethiopia Aftersales & Technicians 27 nov. 2023
Indirect Procurement Manager United Kingdom Support Functions 10 nov. 2023
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 9 nov. 2023