Comerț și Servicii

În calitate de companie auto, Inchcape oferă o gamă largă de oportunități pentru cei care doresc să-și înceapă sau să-și dezvolte cariera în industria de comerț și servicii, lucrând în același timp cu unele dintre cele mai prestigioase și admirate mărci din întreaga lume.

În cadrul funcțiilor noastre de comerț și servicii, veți fi responsabil pentru furnizarea unui sprijin crucial în cadrul operațiunilor noastre de lanț de aprovizionare în ceea ce privește conversiile de flote, recondiționarea și întreținerea flotelor, logistica vehiculelor, depozitarea și distribuția de piese de schimb și serviciile de gestionare a stocurilor pentru mărci emblematice.

Exemple de roluri disponibile includ tehnicieni prelivrare, operatori stivuitori, procesatori de vehicule, montatori de accesorii, electricieni auto, asistenți comerciali, tehnicieni de montaj, inspectori de vehicule și multe altele!

Căutăm persoane care combină setul lor unic de competențe și expertiză cu angajamentul nostru față de procesele disciplinate, asigurarea calității și satisfacția clienților noștri.

Locuri de Muncă relevante

Vizualizați posturile din această categorie