Πωλήσεις και Εξυπηρέτηση Πελατών

Οι ομάδες Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης πελατών είναι σημαντικές για την επιτυχία της επιχείρησής μας καθώς είναι τα πρώτα σημεία επαφής με τους πελάτες μας.

Αν έχετε πάθος για την εξυπηρέτηση πελατών, τα καταστήματά μας μπορούν να προσφέρουν μια ποικιλία ευκαιριών, από ένα θερμό καλωσόρισμα στην υποδοχή μέχρι την εξασφάλιση πως ο πελάτης φεύγει με το νέο του αυτοκίνητο, όπως το είχε ονειρευτεί.

Καθοδηγούμε τον πελάτη καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, από το αρχικό του αίτημα ως την ολοκλήρωσή του, ενώ συνεχίζουμε να του προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία μετά την πώληση (aftersales). Είτε επικοινωνείτε με τους πελάτες μας δια ζώσης, διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου, θα είστε σε θέση να τους παρέχετε μια εκπληκτική εμπειρία κάθε φορά.

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε προϋπηρεσία στον τομέα αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς αναζητάμε άτομα που θέλουν να παρέχουν μια αξέχαστη εμπειρία στους πελάτες μας. Για να σας υποστηρίζουμε σε αυτό, θα σας παρέχουμε όλη την απαραίτητη  γνώση και την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Σχετικές Θέσεις εργασίας

Αναζήτηση αποτελεσμάτων για "". Σελίδα 1 από 1, Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4
Τίτλος Τόπος Τμήμα Ημερομηνία Sort descending
Used Cars Sales Consultant
Used Cars Sales Consultant Glyka Nera, Greece
Glyka Nera, Greece Πωλήσεις και Εξυπηρέτηση Πελατών 8 Απρ 2024
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 2 Απρ 2024
Diagnostic Mechanic - Toyota
Diagnostic Mechanic - Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 2 Απρ 2024
Procurement Manager
Procurement Manager United Kingdom
United Kingdom Support Functions 25 Μαρ 2024