Εφοδιαστική Αλυσίδα

Ως μια εταιρεία της Inchcape, η AutoNexus είναι ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένης διεκπεραίωσης και λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως ηγέτης της αγοράς σε ολοκληρωμένες, πολυκάναλικές λύσεις, η AutoNexus προσφέρει φημισμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών, με σταθερή εστίαση στην ποιότητα, την εξειδίκευση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση.  

Η AutoNexus αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνικές και τεχνολογίες για να οδηγήσει τους πελάτες της πιο μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι συνεχώς αναζητά, καινοτομεί και προσπαθεί να βρει έναν καλύτερο τρόπο για πρόοδο, προετοιμαζόμενη για αυτόνομα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Διότι για να είναι συνεργάτης επιλογής σε θέματα διεκπεραίωσης, η AutoNexus χρειάζεται να επισπεύσει το μέλλον. Με εγκαταστάσεις σε όλο το εύρος της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, η AutoNexus είναι ο σημαντικότερος συνεργάτης διεκπαιρέωσης και εφοδιαστικής αλυσίδας για τους συνεργάτες μας. Η πρότασή μας στην εφοδιαστική αλυσίδα ενσωματώνει μετατροπές στόλου, ανανέωση και συντήρηση διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας οχημάτων, αποθήκευση και τοποθέτηση εξαρτημάτων, προϊόντα aftermarket, επιθεωρήσεις πριν από την παράδοση και υπηρεσίες διαχείρισης αποθέματος και διανομής για αρκετές κορυφαίες μάρκες στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αναζητούμε άτομα που μοιράζονται μαζί μας το πάθος να παραδίδουμε απρόσκοπτες, ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις για την υποστήριξη των υπηρεσιών της εφοδιαστικής μας αλυσίδας και των απαιτήσεων των εμπορικών συνεργατών μας.

Σχετικές Θέσεις εργασίας

Παρακολούθηση θέσεων εργασίας σε αυτήν την κατηγορία