Υποστηρικτικές λειτουργίες

Αυτό που μας ενδυναμώνει και μας κάνει περισσότερο επιτυχημένους είναι πως συνεργαζόμαστε με ταλαντούχους ανθρώπους που φέρνουν νέες προοπτικές. Θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχετε αποκομίσει καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας και θα σας προσφέρουμε συναρπαστικές εμπειρίες.

Οι θέσεις εργασίας που προσφέρουμε υποστηρίζουν τους συνεργάτες μας σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε, εξασφαλίζοντας ότι είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση να πετύχουμε. Κάθε μία από τις ομάδες μας εξασφαλίζει ότι πρωτοπορούμε στο δικό τους τομέα εξειδίκευσης. 

Ανεξαρτητα αν το δυνατό σας σημείο είναι οι αριθμοί, οι διαπροσωπικές σχέσεις ή οι δημιουργικές ιδέες, η Inchcape έχει μια θέση εργασίας που σας ταιριάζει. Στις ομάδες μας, θα βρείτε ευκαιρίες σε τομείς όπως:

•    Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
•    Νομικές Υπηρεσίες
•    Προμήθειες
•    Στρατηγικός Σχεδιασμός
•    Χρηματοοικονομικά
•    Marketing
•    Τεχνολογία 

Αναζητούμε νέους συνεργάτες από μια ποικιλία πεδίων και ειδικοτήτων. Ανεξάρτητα από το υπόβαθρο του καθενός, όλοι έχουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να κάνουν τη διαφορά εντός της Inchcape. Όταν αναζητάμε συγκεκριμένες δεξιότητες και εμπειρίες, διευκρινίζουμε πάντοτε τις ειδικές απαιτήσεις στην περιγραφή της εργασίας.

Ο Όμιλος υποστηρίζει τους συνεργάτες μας σε κάθε αγορά που δραστηριοποιούμαστε. Κάθε μία από τις υποστηρικτικές ομάδες του Ομίλου μας συνεργάζεται με τις κατά τόπους αγορές για να εξασφαλίσουν ότι είμαστε σε θέση να πετύχουμε. Οι θέσεις εργασίας μας είναι κυρίως διεθνείς, στρατηγικές και βασισμένες σε project.

Σχετικές Θέσεις εργασίας

Αναζήτηση αποτελεσμάτων για "". Σελίδα 1 από 1, Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3
Τίτλος Τόπος Τμήμα Ημερομηνία Sort descending
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 2 Απρ 2024
Diagnostic Mechanic - Toyota
Diagnostic Mechanic - Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 2 Απρ 2024
Procurement Manager
Procurement Manager United Kingdom
United Kingdom Support Functions 25 Μαρ 2024