Φοιτητές, Απόφοιτοι & Μαθητευόμενοι

Στην Inchcape, προσφέρουμε προγράμματα με ποικιλία ευκαιριών και εμπειριών για να σας υποστηρίζουν στην αρχή της σταδιοδρομίας σας. Οι ευκαιρίες αυτές (Early Careers) καλύπτουν Μαθητευόμενους, Προπτυχιακούς φοιτητές και Απόφοιτους μέσω μιας ευρείας γκάμας θέσεων εργασίας στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε ανά τον κόσμο. 

Είτε αποφοιτάτε από το σχολείο, το πανεπιστήμιο είτε ξεκινάτε μια νέα σταδιοδρομία, παρέχουμε προγράμματα με εύρος ευκαιριών για να σας υποστηρίζουν στο ξεκίνημα αυτό. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να χτίσετε ένα growth mindset για να ξεκλειδώσετε το δυναμικό σας.

Μαθητείες

Μια Μαθητεία είναι ένας τρόπος για εσάς να κερδίσετε ενώ μαθαίνετε καθώς σας παρέχει μια εναλλακτική επιλογή από το κολλέγιο. Θα αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στον τομέα που θα επιλέξετε ενώ θα εργάζεστε για ένα αναγνωρισμένο προσόν.

Προπτυχιακοί φοιτητές

Οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε εμάς είναι σχεδιασμένες να αποτελούν μία πρόκληση αλλά και να σας υποστηρίζουν, δίνοντάς σας την έκθεση και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να οδηγήσετε την καριέρα σας μπροστά. Θα σας βοηθήσουμε να εξελίξετε τις δεξιότητες σας και να αποκτήσετε μια πρώτη γεύση του πώς είναι να δουλεύετε για μια παγκόσμια εταιρεία. Μια πρακτική άσκηση είναι μια τέλεια ευκαιρία για ταλαντούχους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να ζήσουν τον διαφορετικό, συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της εργασίας.   

Κατά την διάρκεια της πρακτικής άσκησής σας, θα έχετε την ευθύνη μίας πραγματικής εργασίας ή ενός έργου. Αυτό το έργο όχι μόνο θα σας ανταμείψει, αλλά θα σας δώσει και το περιθώριο να χτίσετε το δίκτυό σας με συνεργάτες σε ολόκληρο τον οργανισμό ενώ μας βοηθάτε να πετύχουμε.  

Αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος της εργασίας ενδέχεται να είναι ένα νέο περιβάλλον για εσάς για αυτό και θα δουλεύετε μαζί με έναν μέντορα. Θα σας καθοδηγεί στην δουλειά σας, θα σας δίνει ανατροφοδότηση στα παραδοτέα σας και θα σας υποστηρίζει σε όλο το ταξίδι σας μαζί μας, εξασφαλίζοντας ότι σας βοηθάμε να οδηγήσετε την καριέρα σας εκεί που θέλετε εσείς.

Απόφοιτοι

Ως απόφοιτοι, θα κάνετε περισσότερα από το απλά να ακολουθείτε το ρυθμό μας- θα παίζετε ένα σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων και θα εμπνέετε άλλους. Με την κατάλληλη υποστήριξη και εκπαίδευση από εμάς, θα είσαστε σε θέση να συμβάλλετε, διαμορφώνοντας την εταιρεία μας τόσο για το αύριο όσο και για το σήμερα, τόσο για τους πελάτες όσο και τους συναδέλφους μας.

Στα προγράμματα αποφοίτων, θα ενθαρρύνεστε να εξελίξετε πλήρως το δυναμικό σας. Θα σας δώσουμε την ευκαιρία να εργαστείτε σε διάφορους ρόλους ενώ οι έμπειροι συνάδελφοί μας θα σας καθοδηγούν. Θα δουλεύουμε συνεργατικά για να αναπτύξουμε ένα σχέδιο και ένα περιεχόμενο κατάλληλο για εσάς. Θα σας εμπλέξουμε σε βασικά έργα και θα σας αναθέτουμε μια ποικιλία ρόλων που θα σας δίνει το περιθώριο να κάνετε συνειδητές επιλογές για την μελλοντική σας καριέρα. Θα είμαστε στο πλάι σας σε κάθε σας βήμα, βοηθώντας σας να ενισχύσετε τις δεξιότητες που ήδη έχετε ενώ παράλληλα θα μαθαίνετε και θα αποκτάτε νέες ικανότητες στη διαδρομή. Καθώς ολοκληρώνετε το πρόγραμμά σας, θα είστε καλά εφοδιασμένοι για να κάνετε το επόμενο άλμα στην καριέρα σας στην Inchcape και να αριστεύσετε σε ένα ρόλο που ταιριάζει στις προσδοκίες σας.

Σχετικές Θέσεις εργασίας

Παρακολούθηση θέσεων εργασίας σε αυτήν την κατηγορία