Skaitmeninės technologijos

Mūsų „Inchcape“ skaitmeninės informacijos skyrius atsakingas už pasaulininės klasės duomenų teikimą, skaitmeninės technologijas, kibernetines paslaugas ir sprendimus, kad pradžiugintų mūsų brendo partnerius ir klientus.

Mūsų skaitmeninės informacijos skyrius prisideda prie mūsų strategijos ir ilgalaikės mūsų verslo sėkmės. Investuojame, kad sukurtume pramonės sektroiuje pirmaujančius techninius skyrius, turinčius reikiamą kvalifikaciją verslo plėtrai.

Duomenys, analizė, verslo žvalgyba ir automatizavimas

Duomenys yra mūsų verslo strategijos šerdis ir mūsų duomenų, analitinių duomenų ir verslo analizės ir automatizavimo skyriai įgalina mūsų globalaus verslo analizės veiklą.  Mūsų analizės specialistai ir inžinieriai naudoja šiuolaikines analizės technologijas teikti pritaikomus duomenis, įžvalgą ir informaciją mūsų bendradarbiais įmonės viduje ir mūsų išoriniais partneriais.

Tinklas, sauga ir infrastruktūra

Mūsų multidiciplinarinio tinklo ir debesijos bei infrastruktūros darbo grupė kuria globalų technologijos centrą, kuriame rengsime projektus, sietinus su duomenų centrų konsolidavimu ir perkėliamu į debesiją, sistemomis ir stebėsenos ir tinklo valdymo paslaugomis.

Skaitmeninės patirties platforma (DXP)

Kadangi vis daugiau klientų užpildo dalį, o kartais visą pirkimo žurnalą internetu, pritaikomas ir pasaulinės klasės sprendimas tampa nepaprastai svarbiu jiems ir mūsų bredo partneriams.  Mūsų DXP skyrius teikia mūsų klientams vientisą ir malonią patirtį per visą pirkimo procesą, taip pat popardavimų priežiūrą.  Mūsų DXP platformos skyrius tampriai bendradarbiauja su kai kuriais klientų patirties ir santykių vadybos pramonės sektoriaus lyderiais.

Sauga

Mūsų saugos skyrius vaidina gyvybiškai svarbų vaidmenį stiprinant mūsų kibernetinę saugą, įskaitant prevenciją, nustatymą, analizę ir reagavimą į kibernetinius incidentus.  Tai dinaminis skyrius, padedantis sumažinti saugos incidentų poveikį ir užtikrinti, kirtinės verslo operacijos būtų vykdomos netrukdymai. 

Darbo pasiūlymai

Peržiūrėti šios kategorijos pareigybes