Amatai ir paslaugos

Būdama automobilių pramonės įmonė, „Inchcape“ siūlo platų galimybių spektrą asmenims, kurie nori pradėti arba plėtoti savo karjerą prekybos ir paslaugų pramonės sektoriuje, kartu su kai kuriais prestižiškiausiais ir labiausiai vertinamais prekių ženklais visame pasaulyje.

Atlikdami mūsų prekybos ir paslaugų vaidmenis, būsite atsakingi už esminės paramos teikimą mūsų tiekimo grandinės įmonėms, susijusioms su automobilių parko pertvarkymu, parko atnaujinimu ir priežiūra, transporto priemonių logistika, dalių sandėliavimu ir paskirstymu bei atsargų valdymo paslaugomis ikoniniams prekių ženklams.

Galimi vaidmenų pavyzdžiai: priešpristatymo techniniai darbuotojai, šakinių krautuvų operatoriai, transporto priemonių apdorotojai, priedų montuotojai, automobilių elektrikai, prekybos padėjėjai, montavimo technikai, transporto priemonių inspektoriai ir kt.

Ieškome darbuotojų, kurie derintų savo unikalius įgūdžius ir patirtį su mūsų įsipareigojimu vykdyti disciplinuotus procesus, užtikrinti kokybę ir patenkinti mūsų klientų reikmes.

Darbo pasiūlymai

Paieškos rezultatai pagal "". 1 puslapis iš 1, rodomi rezultatai nuo 1 iki 4 iš 4
Pavadinimas Vietovė Skyrius Data Sort descending
Cluster Category Lead
Cluster Category Lead Uruca, Costa Rica
Uruca, Costa Rica Puestos de apoyo 2024-03-27
Procurement Manager
Procurement Manager United Kingdom
United Kingdom Support Functions 2024-03-25
ASSISTANT PRODUCT MANAGER, AFS
ASSISTANT PRODUCT MANAGER, AFS Chalandri, Greece
Chalandri, Greece Support Functions 2024-03-05
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 2024-03-04