Digital & Technology

Ons Inchcape Digitale Team is verantwoordelijk voor het leveren van gegevens van wereldklasse, digitale technologie, cyberdiensten en oplossingen om onze merkpartners en klanten blij te maken.

Ons Digitale Team staat aan de basis van onze strategie en het langetermijnsucces van ons bedrijf. We investeren in het creëren van toonaangevende technische teams met de juiste capaciteiten om ons bedrijf te helpen groeien.

Data, analytics, business intelligence en automatisering

Data staat aan het hart van onze bedrijfsstrategie en onze data-, analytics-, business intelligence en automatiseringsteams zijn de motor van onze wereldwijde business intelligence activiteiten.  Onze datawetenschappers en ingenieurs maken gebruiken van geavanceerde analysetechnologie voor het verstrekken van bruikbare gegevens, inzichten en intelligence aan onze interne collega's en externe partners.

Netwerk, veiligheid en infrastructuur

Ons multidisciplinaire netwerk-, cloud- en infrastructuurteam ontwikkelt een wereldwijd distributiecentrum voor technologie, waar we projecten zullen ontwikkelen van de consolidatie van datacenters en migratie naar de cloud, tot systemen en diensten voor monitoring en netwerkbeheer.

Digital eXperience Platform (DXP)

Nu meer van onze klanten een deel of soms hun gehele aankooptraject online voltooien, wordt een aanpasbare oplossing van wereldklasse steeds belangrijker voor zowel hen als onze merkpartners.  Ons DXP-team staat centraal bij het verstrekken aan onze klanten van een naadloze en prettige ervaring gedurende hun gehele aankooptraject, evenals tijdens nazorg.  Ons DXP-team werkt nauw samen met sommige van de marktleiders in klantenservice en relatiebeheer.

Veiligheid

Ons veiligheidsteam speelt een vitale rol in het verbeteren van onze cyberveiligheid, inclusief het voorkomen, detecteren, analyseren en reageren op cyberveiligheidsincidenten.  Het is een snel team dat helpt om de impact van veiligheidsincidenten te reduceren en ervoor te zorgen dat kritieke bedrijfsactiviteiten ongehinderd kunnen doorgaan. 

Relevante vacatures

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 8 van 8
Titel Plaats Afdeling Datum Sort descending
Apprentice Technician
Apprentice Technician Dire Dawa, Ethiopia
Dire Dawa, Ethiopia Aftersales & Technicians 27 nov. 2023
APAC Business Analyst
APAC Business Analyst San Juan City, Philippines
San Juan City, Philippines Digital & Technology 22 nov. 2023
IT DISTRIBUTION EXCELLENCE (DE) BUSINESS ANALYST, EUROPE Sofia, Bulgaria Digital & Technology 21 nov. 2023
NCI Support Lead
NCI Support Lead San Juan City, Philippines
San Juan City, Philippines Digital & Technology 14 nov. 2023
Social Media & Visual Merchandiser
Social Media & Visual Merchandiser Southport, United Kingdom
Southport, United Kingdom Digital & Technology 10 nov. 2023
Indirect Procurement Manager United Kingdom Support Functions 10 nov. 2023
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 9 nov. 2023
IT support specialist LT Digital & Technology 8 nov. 2023