Supply Chain

Als een bedrijf van Inchcape is AutoNexus de toonaangevende autoleverancier van end-to-end fulfilment en oplossingen voor de toeleveringsketen. Als marktleider in geïntegreerde omni-channel fulfilmentoplossingen voor de auto-industrie, biedt AutoNexus dienstverlening op maat om aan de behoeften van hun klanten te voldoen, en levert deze met een onuitputtelijke focus op kwaliteit, expertise en uitzonderlijke klantenservice.  

AutoNexus ontwikkelt voortdurend nieuwe technieken en technologieën om hun klanten vooruit te brengen. Dat betekent het continu zoeken naar, innoveren en verder gaan om een betere manier te vinden, om een plan te maken dat klaar is voor inschrijving, autonome en elektrische voertuigen. Want om de fulfilmentpartner van keuze te zijn, dient AutoNexus de toekomst te versnellen. Met locaties over heel Australië en Nieuw-Zeeland, is AutoNexus de premium fulfilment- en toeleveringspartner bij uitstek voor bedrijven en merkpartners. Ons toeleveringsketenaanbod omvat ombouw van wagenparken, renovatie en onderhoud, evenals voertuiglogistiek, onderdelenopslag, inbouw van accessoires, aftermarket-producten, pre-delivery inspecties en distributie- en voorraadbeheerdiensten voor diverse toonaangevende automerken.

We zoeken individuen die onze passie delen in het leveren van naadloze, slagvaardige en innovatieve oplossingen ter ondersteuning van onze toeleveringsketenactiviteiten en eisen van merkpartners.

Relevante vacatures

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 12 van 12
Titel Plaats
IT Specialist
IT Specialist Peetri, Estonia
Peetri, Estonia
Transport Planner
Transport Planner Sydney, Australia
Sydney, Australia
Site Operations Manager
Site Operations Manager Brisbane, Australia
Brisbane, Australia
Forklift Driver - LO
Forklift Driver - LO Sydney, Australia
Sydney, Australia
Storeperson
Storeperson Melbourne, Australia
Melbourne, Australia
Storeperson
Storeperson Sydney, Australia
Sydney, Australia
Store Supervisor
Store Supervisor Melbourne, Australia
Melbourne, Australia
Storeperson
Storeperson Sydney, Australia
Sydney, Australia
National Vehicles Operations Manager Sydney, Australia
Storeperson
Storeperson Sydney, Australia
Sydney, Australia
Technicien Diagnostique (hors-catégorie) Zaventem, Belgium
Leading Hand
Leading Hand Sydney, Australia
Sydney, Australia