Ondersteuningsfuncties

Ons bedrijf wordt sterker en succesvoller wanneer er zich getalenteerde mensen bij ons aansluiten, die voor nieuwe perspectieven kunnen zorgen. Wij zullen proberen de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan gedurende jouw carrière te benutten, en jou geweldige ervaringen te bieden om hier aan toe te voegen. 

Onze professionele functies ondersteunen onze operationele collega's overheen al onze markten, wat ervoor zorgt dat we in de best mogelijke positie zijn om te slagen. Elk van onze  bedrijfsondersteunende teams zorgt ervoor dat we toonaangevend zijn binnen hun expertisedomein. 

Of jouw kracht nu ligt in getallen, mensen of creatieve ideeën, Inchcape zal zonder twijfel een rol hebben die bij jou past. Binnen onze teams van professionele diensten, zult u mogelijkheden vinden op terreinen als:

•    Human Resources
•    Legal
•    Inkoop
•    Strategie en Planning
•    Finance
•    Marketing
•    IT en Digitaal

We zijn op zoek naar mensen vanuit uiteenlopende gebieden, sectoren en beroepen. Los van jouw achtergrond, hebben wij de ontwikkeling en mogelijkheden om bij Inchcape een verschil te maken. Wanneer we specialistische vaardigheden en ervaring vereisen, zijn we hier altijd duidelijk over in de specifieke eisen in onze functieomschrijvingen en advertenties.

Onze Groepsfunctie ondersteunt onze collega's over alle markten. Elk van onze groepsondersteunende teams werkt met onze markten samen om ervoor te zorgen dat we in de best mogelijke positie zijn om te slagen.  Onze functies zijn voornamelijk internationaal, strategisch en op projectbasis.

Relevante vacatures

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 4 van 4
Titel Plaats Afdeling Datum Sort descending
Apprentice Technician
Apprentice Technician Dire Dawa, Ethiopia
Dire Dawa, Ethiopia Aftersales & Technicians 27 nov. 2023
Product Manager Toyota
Product Manager Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Ondersteuningsfuncties 21 nov. 2023
Indirect Procurement Manager United Kingdom Support Functions 10 nov. 2023
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 9 nov. 2023