Sales & Customer Support

Onze verkoop- en klantenserviceteams staan aan de basis van het succes van ons bedrijf, aangezien zij de eerste mensen zijn die onze klanten ontmoeten wanneer ze ervoor kiezen zaken met ons te doen.

Als u een passie heeft voor klantenservice, dan kunnen onze detailhandelscentra een veelvoud aan mogelijkheden bieden: van een warm welkom bij de ontvangst tot het ervoor zorgen dat de klant wegrijdt met zijn nieuwe droomauto. 

We nemen de klant mee op zijn reis van de eerste aanvraag tot afronding, en ons aanbod loopt door met de fantastische aftersales-ervaring die wij bieden. Of we nu persoonlijk met onze klanten communiceren, online of over de telefoon, u zult in staat worden gesteld om elke keer een geweldige klantervaring te bieden.

Automotive ervaring is niet essentieel aangezien we zoeken naar individuen die onze klanten een onvergetelijke ervaring willen aanbieden wanneer ze van ons kopen.  Om u hierbij te ondersteunen, zullen we u alle kennis en training aanbieden die u nodig heeft om succesvol te zijn.

Relevante vacatures

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 4 van 4
Titel Plaats
IT Specialist
IT Specialist Peetri, Estonia
Peetri, Estonia
Sales Supervisor
Sales Supervisor Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium
Sales & Logistics Coordinator
Sales & Logistics Coordinator Machelen, Belgium
Machelen, Belgium
Technicien Diagnostique (hors-catégorie) Zaventem, Belgium