NL-Students, Graduates & Trainees

Studenten, afgestudeerden en stagiairs

Bij Inchcape bieden we een reeks aan programma's die een breed scala aan mogelijkheden en ervaringen verzorgen om te helpen u te ondersteunen aan het begin van uw loopbaan.  Onze Early Career-mogelijkheden omvatten leerlingen, studenten en afgestudeerden in verschillende functies en markten wereldwijd.

Of u nu van school of universiteit komt, of een nieuwe loopbaan begint, we hebben een breed scala aan mogelijkheden en ervaringen verzorgen om te helpen u te ondersteunen aan het begin van uw loopbaan. We zijn er om u te helpen bij het bouwen van de vaardigheden en groeimindset voor het ontgrendelen en behalen van uw volledige potentieel.

Stages

Een stage is een geweldige manier voor u om te verdienen terwijl u leert, aangezien het ons in staat stelt u een alternatieve mogelijkheid voor universiteit te bieden. U zult waardevolle ervaring opdoen in uw gekozen gebied terwijl u werkt aan een erkende kwalificatie.

Studenten

Onze stagemogelijkheden zijn ontworpen om u zowel uit te dagen als ondersteunen, door u de exposure en begeleiding te geven die u nodig heeft om uw carrière vooruit te helpen.  We zullen u helpen bij het opdoen van vaardigheden en het gevoel krijgen van wat het is om bij een wereldwijd bedrijf te werken. Een stage is een perfecte mogelijkheid voor getalenteerde individuen die er klaar voor zijn om de diverse en de steeds veranderende wereld van werk te omarmen en ervaren.   

Gedurende uw stage zult u een echt werkstuk of project bezitten. Dit project zal niet alleen belonend zijn, maar zal u ook in staat stellen om netwerken te bouwen met collega's binnen ons bedrijf en ons helpen bij het behalen van successen.  

We begrijpen dat de wereld van werk een nieuwe omgeving voor u kan zijn, en daarom wordt u gekoppeld aan een mentor. Zij zullen u begeleiden bij uw werk, feedback geven op uw belangrijkste resultaten en u ondersteunen gedurende uw traject bij ons, om ervoor te zorgen dat we u in staat stellen om uw loopbaan bij ons echt in de door u gewenste richting te sturen. 

Afgestudeerden

Als afgestudeerde wilt u meer doen dan alleen maar onze richting volgen, u wilt leren om een belangrijke rol te spelen in besluitvorming en het inspireren van anderen.  Met onze ondersteuning en training zullen we u in staat stellen bij te dragen aan werk dat ons bedrijf van zowel morgen als vandaag zal vormgeven, voor zowel onze klanten als collega's.

In onze programma's voor afgestudeerden word u gestimuleerd om uw volledige potentieel te bereiken. We zullen u de gelegenheid bieden om aan een reeks stages mee te werken, terwijl onze ervaren collega's u daarbij zullen begeleiden.  Wij zullen als partners een plan en een inhoud ontwikkelen die bij u aansluiten.  Wij zullen u betrekken bij belangrijke projecten en u blootstellen aan een verscheidenheid van functies die u in staat zullen stellen weloverwogen keuzes te maken over uw toekomstige carrière.  Wij zullen u betrekken bij belangrijke projecten en u blootstellen aan een verscheidenheid van functies die u in staat zullen stellen weloverwogen keuzes te maken over uw toekomstige carrière. Na afloop van uw programma zult u goed zijn voorbereid om de volgende grote stap in uw carrière bij Inchcape te zetten en uit te blinken in een functie die past bij uw aspiraties.

Relevante vacatures

Bekijk banen in deze categorie