BS-Aftersales & Technicians

Selepas Jualan & Juruteknik

Pasukan selepas jualan kami memainkan peranan penting dalam operasi harian kami, menyediakan rangkaian penuh perkhidmatan termasuk penyelenggaraan, pembaikan, serta kerja badan dan alat ganti. Anda akan dapat bekerja dengan beberapa jenama yang paling berprestij dan dikagumi di dunia dalam persekitaran seni yang mengagumkan, menggunakan alat teknikal yang paling terkini. 

Pasukan selepas jualan kami menawarkan servis, kedai badan dan alat ganti melalui rangkaian runcit saluran Omni kami dan pengedaran alat ganti berbilang jenama. Pasukan ini terdiri daripada pelbagai peranan yang berbeza daripada perantis kepada pengawal bengkel dan pengurus selepas jualan. Pasukan selepas jualan kami dibekalkan dengan latihan pengilang terkemuka industri khusus untuk membantu mereka memajukan kerjaya mereka.

Kami mencari individu yang bersemangat untuk menggunakan kemahiran mereka untuk mencapai sasaran yang meluas lagi boleh dicapai dan boleh menggabungkan ini dengan kemahiran perkhidmatan pelanggan yang luar biasa untuk menyediakan pelanggan kami perkhidmatan selepas jualan yang terbaik.

Pekerjaan Berkaitan

Hasil carian untuk "". Halaman 1 daripada 1, Hasil 1 hingga 3 daripada 3
Jawatan Lokasi Jabatan Tarikh Sort descending
Indirect Procurement Manager United Kingdom Support Functions 3. maj 2024.
Diagnostic Mechanic - Toyota
Diagnostic Mechanic - Toyota Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 1. maj 2024.
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 1. maj 2024.