Sokongan Jualan & Pelanggan

Pasukan jualan dan perkhidmatan pelanggan kami adalah teras kepada kejayaan perniagaan kami kerana mereka adalah orang pertama yang pelanggan kami temui apabila mereka memilih untuk menjalankan perniagaan dengan kami.

Jika anda mempunyai minat untuk perkhidmatan pelanggan, pusat runcit kami boleh menawarkan pelbagai peluang; daripada sambutan hangat di kaunter penyambut tetamu sehinggalah memastikan pelanggan memandu pergi dengan kereta idaman baharu mereka. 

Kami membawa pelanggan melalui perjalanan dari pertanyaan awal mereka hingga selesai dan tawaran kami diteruskan dengan pengalaman selepas jualan yang hebat yang kami tawarkan. Sama ada anda berkomunikasi dengan pelanggan kami secara bersemuka, dalam talian atau melalui telefon, anda akan diberi kuasa untuk memberikan pengalaman pelanggan yang menakjubkan setiap masa.

Pengalaman automotif tidak penting kerana kami mencari individu yang ingin memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan kepada pelanggan kami apabila membeli daripada kami.  Untuk menyokong anda dengan ini, kami akan memberikan anda semua pengetahuan dan latihan yang anda perlukan untuk berjaya.

Pekerjaan Berkaitan

Hasil carian untuk "". Halaman 1 daripada 1, Hasil 1 hingga 2 daripada 2
Jawatan Lokasi Jabatan Tarikh Sort descending
Mechanicien Diagnostique
Mechanicien Diagnostique Zaventem, Belgium
Zaventem, Belgium Aftersales & Technicians 2. apr 2024.
Procurement Manager
Procurement Manager United Kingdom
United Kingdom Support Functions 25. mar 2024.